MIERES L’ENTRADA AL PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA

Gaudir de la natura i de l’entorn de la Vall de Mieres

  • SenderismeVols gaudir d’una xarxa de senders a la Garrotxa? T’agradaría descobrir les rutes per la Serra de Finestres amb origen i final a Mieres?
  • CicloturismeAmb bicicleta de carretera, amb BTT o amb bicicleta de cicloturista, Mieres et descobrirà itineraris per gaudir sobre dues rodes a la Vall de Mieres en plena Zona Volcànica de la Garrotxa.
  • Patrimoni CulturalDescobreix el nostre Patrimoni cultural, la Vall de Mieres t’ofereix cultura, tradicions, gastronomia, història i arquitectura romànica i una gent única que us espera.
  • El Nostre Entorn A poca distància de la Costa Brava, a pocs quilometres de les pistes d’esquí, a tocar del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i els seus incomparables pobles amb encant.

Descobrint el territori, des de Mieres, activitats a la Garrotxa per tots els gustos i edats

Turisme actiu a la Garrotxa

– Descobreix la Vall de Mieres i la  Garrotxa + Activa. Activitats a peu, en bicicleta, en burro, en globus… ideals per fer amb la família o amb els amics. Més informació de la Garrotxa.

– Deixa’t portar. Activitats guiades destinades a grups per descobrir el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el seu patrimoni. Més informació de la Garrotxa.

Turisme industrial a la Garrotxa

– Cooperativa la Fageda. Visites guiades a la vaqueria i a la granja de iogurts de La Fageda. Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa. Més informació de la Garrotxa.

Turisme cultural a la Garrotxa

– Museus d’Olot: Visites guiades al Museu Comarcal, Museu dels Volcans i Museu dels Sants.

– Besalú: Visites guiades al Miqvé o banys jueus, a les esglésies de Sant Pere i Sant Vicenç…Més informació de la Garrotxa.

– Besalú de prop. Pack cultural: Besalú i el Museu de Miniatures. Més informació de la Garrotxa.

– Sant Joan les Fonts: Visites guiades a la ruta de les tres colades (opció curta), al Castell Medieval Estada Juvinyà, seu del Centre d’Interpretació del Territori de Sant Joan les Fonts, al pont i a l’església del monestir. Més informació de la Garrotxa.

– La Vall d’en Bas: Visites guiades a la carta. Més informació de la Garrotxa.

Turisme per els més menuts a la Garrotxa

Fes que el teu fill o filla s’ho passi bé amb les activitats infantils incloses a les visites guiades Descobreix la Garrotxa! Sota el nom de cada activitat trobaràs la visita o excursió guiada on es pot realitzar.