TERCERA EDICIÓ CONCURS FOTOGRAFIA MIERES

 -Bases del concurs de fotografia   –

           1. La participació és lliure i gratuïta. Hi podrà participar qualsevol persona.

 1. Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies en color o en blanc i negre. No s’acceptaran fotomuntatges que distorsionin la realitat.
 2. Les temàtiques del concurs abastaran tres modalitats : A. MIERES, B.  TEMA LLIURE, color o blanc i negre i C. FENÒMENS METEOROLÒGICS.
 3. Les fotografies han de ser inèdites.
 4. Les fotografies s’han de presentar en format 20×30 en paper mate i emmarcades amb pass-partout de color negre de 30×40 cm.
 5. Els treballs es podran lliurar el 20 d’agost de 10 a 14 h i el 21 d’agost de 16 a 20 h. a l’Ajuntament de Mieres.
 6. Les fotografies es presentaran sota un pseudònim enumerades de l’1 al 3. S’adjuntarà en un sobre tancat amb el pseudònim escrit, i a dins un full on s’inclouran les dades personals (nom i cognoms, població, telèfon i e-mail), especificant el lloc o el punt on s’ha fet cada una de les fotografies.
 7. Hi haurà un premi per cada modalitat.
 8. Les millors fotografies presentades a concurs seran exposades a l’església de Romeria els dies 23, 24, 25 i 31 d’agost i passaran a formar part de l’arxiu de l’Ajuntament, el qual es reserva el dret d’utilitzar-les, indicant el nom de l’autor.
 9. El jurat estarà format per professionals de la fotografia i representants d’associacions de Mieres. El fallo del jurat serà el dia 24 d’agost i el seu veredicte serà inapel·lable podent declarar desert qualsevol premi.
 10. Els premis es lliuraran després del fallo del jurat, el dia 24 d’agost a les 18 hores a l’església de Romeria.
 11. Qualsevol situació o circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta pel jurat.
 12. La participació en el concurs de fotografia pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

Comments are closed.