Dubtes de Mieres?

Q?Quina és la millor ruta per arribar a Mieres?
A.

Mieres està situada a la part oriental de la comarca de la Garrotxa, si arribeu de les comarques d’ interior podeu arribar per l’ eix transversal fins arribar a Olot, o per els nous túnels de Bracons que ens enllacen amb Osona.

També estem ben comunicats amb Girona, via Banyoles i la frontera francesa per autopista o els nous trams de Figueres a Besalú en direcció a Banyoles.

Q?Quin clima tenim
A.

El clima de la Garrotxa és mediterrani de muntanya mitjana. Les precipitacions són abundants durant tot l’any, i l’hivern és l’estació més seca. Les freqüents pluges generen uns estius frescos, mentre que la influència del Pirineu fa que els hiverns siguin freds. té una climatologia pre pirenaica, us recomanem la visita a meteomieres amb l’ actualitat i la darrera hora del temps al nostre poble.

Q?Es un bon punt de partida per visitar la Garrotxa
A.

Per la nostra situació a la comarca de la Garrotxa, no només ens permet visitar la Garrotxa i el seu parc Natural (a tant sols 10  quilometres) sinó que estem situats de forma equidistant amb la capital del Pla de l’estany i el seu potencial turístic i de serveis.