Willst du in einer Ad-sehen sein Mieres?

Es necessiten figurants per a un rodatge d’un anunci a la Garrotxa

Willst du in einer Ad-sehen sein Mieres? – Mieres Tourismus Garrotxa. Vorbereitung auf den nächsten Dreh, 11 Februar Besalú, i 13-14 Februar Olot und Mieres, die Notwendigkeit zur Zusammenarbeit·Betrieb 100 a 150 Menschen, Männer und Frauen 18 a 65 Jahre. Per suposat el projecte és remunerat, i als figurants se’ls farà contracte de treball per un dia. NO ha de fer res, més que de figurants, no han de parlar, i tampoc se’ls reconeixerà.

Willst du in einer Ad-sehen sein Mieres? – Mieres Tourismus Garrotxa. Només és per fer d’extra, cadascú en una situació diferent, uns en una terrassa d’un bar, altres passejant un gos, uns parlant per telèfon., usw.. En el cas que en el muntatge final de l’anunci se’ls reconegui, la remuneració serà superior per drets d’imatge.

Són 12 hores de rodatge (que després serà menys esperem). És bastant urgent donat que només tenim una setmana per la localització dels 120 figurants necessaris. Interessats enviar a ladivinafigurantes@gmail.com, nom Complet, data de naixement, lloc de residència, telèfon i Foto de cara o cos, del candidat únicament. (les fotos han de ser actuals de com estàs ara, fotos sense Photoshop i mirant a càmera, sense ulleres de sol, ni gorres…)

No busquem models, busquem gent natural, normal de carrer. No atendrem els e-mails sense fotografies, ja que el director de l’anunci triarà als candidats per fotos. La selecció dels candidats serà el dimarts vinent i dimecres 4 de febrer. Un cop seleccionats ens posarem en contacte amb vosaltres via e-mail, amb les condicions detallades de la feina, dia, Zeitplan, localització, pressupost, usw.. Imprescindible DNI/ NIE i núm. d’Afiliació a la Seg. Social.

Kommentare sind geschlossen.