Vous voulez être apparaître dans une annonce Mieres?

Es necessiten figurants per a un rodatge d’un anunci a la Garrotxa

Vous voulez être apparaître dans une annonce Mieres? – Mieres Tourisme Garrotxa. Préparation pour le prochain tournage, 11 février Besalú, i 13-14 Février Olot et Mieres, la nécessité de co·le fonctionnement de 100 une 150 personnes, hommes et femmes 18 une 65 ans. Per suposat el projecte és remunerat, i als figurants se’ls farà contracte de treball per un dia. NO ha de fer res, més que de figurants, no han de parlar, i tampoc se’ls reconeixerà.

Vous voulez être apparaître dans une annonce Mieres? – Mieres Tourisme Garrotxa. Només és per fer d’extra, cadascú en una situació diferent, uns en una terrassa d’un bar, altres passejant un gos, uns parlant per telèfon., etc. En el cas que en el muntatge final de l’anunci se’ls reconegui, la remuneració serà superior per drets d’imatge.

Són 12 hores de rodatge (que després serà menys esperem). És bastant urgent donat que només tenim una setmana per la localització dels 120 figurants necessaris. Interessats enviar a ladivinafigurantes@gmail.com, nom Complet, data de naixement, lloc de residència, telèfon i Foto de cara o cos, del candidat únicament. (les fotos han de ser actuals de com estàs ara, fotos sense Photoshop i mirant a càmera, sense ulleres de sol, ni gorres…)

No busquem models, busquem gent natural, normal de carrer. No atendrem els e-mails sense fotografies, ja que el director de l’anunci triarà als candidats per fotos. La selecció dels candidats serà el dimarts vinent i dimecres 4 de febrer. Un cop seleccionats ens posarem en contacte amb vosaltres via e-mail, amb les condicions detallades de la feina, dia, calendrier, localització, pressupost, etc. Imprescindible DNI/ NIE i núm. d’Afiliació a la Seg. Social.

Les commentaires sont fermés.