XXIX TRIATLÓ DE CATALUNYA camí de MIERES

XXIX TRIATLÓ DE CATALUNYA camí de MIERES

 

Us informem que aquest dissabte 6 de setembre tindrà lloc a Banyoles,  la celebració del  XXIX TRIATLÓ DE CATALUNYA i la II TRIATLÓ INFANTIL DE BANYOLES.

La prova, que al mateix temps és el Campionat de Catalunya, arriba consolidada a la 29a edició i és el triatló més antic de Catalunya, i el més antic que se celebra consecutivament de l’Estat espanyol.

El XXIX Triatló de Catalunya, organitzat per l’Ajuntament de Banyoles, es disputarà a 2/4 de 4 de la tarda a l’entorn de l’estany de Banyoles, amb un circuit format per 1.500 metres nedant, seguidament recorreran 40 km en bicicleta arribant fins a Sant Miquel de Campmajor i Mieres, i acabaran amb 10 km a peu al voltant de l’Estany i al parc de la Draga.

 Enguany, i seguint la novetat de l’any anterior s’ha programat el segon triatló infantil, per edats compreses entre 5 i 13 anys, el dissabte a partir de les 10 del matí. En funció de l’edat s’adapta el recorregut. El topall de 110 inscrits ja s’ha omplert i les inscripcions estan tancades. L’objectiu d’aquesta prova és la promoció de l’esport a nivell formatiu i escolar del Pla de l’Estany.

Es faran activitats paral·leles durant el dissabte amb el servei d’alliberació miofascial amb cilindre i exhibició d’entrenament metabòlic en un escenari a la zona del passeig de la Draga. Per altra banda, es muntarà una zona village amb estands promocionals i una vela de Punt d’informació a la zona del Passeig de la Draga, on es realitzaran les taques d’atenció turística.

Comments are closed.