Alimentació ecològica Collbahi

Som en Marcel i l’Ana de Collbahi. Som hortolans de producció agroecològica. Ens dediquem sobretot a produir menjar sà, verdures i hortalisses de debò. D’aquelles que un cop les proves  dius,- que bones son les verduretes!
Ens agrada la nostra feina, la nostra vida de pagesos, o vivim i o gaudim ara ja fa una anyets. Ara farà deu anys ens vàrem comprar casa nostre, Collbahi i amb molt d esforç em reconvertit terres totalment emboscades en terres riques i molt bones per el cultiu. L’aigua, aquest bé tant escàs i tant apreciat, també va ser un gran esforç, però a la fi sembla que ja ho tenim bastant controlat.

Em els nostres cultius de temporada, us podem oferir una varietat de mes de 70 cultius diferents, procurant sempre amb varietats locals i llavors del país. Creiem que tenim una gran herència que no em de deixar perdre, i intentem sempre que podem fer-nos les llavors i els planters. Ens guiem també per mètodes biodinàmics, i intentem sempre que hi hagi una bona harmonia a l hort. Produint aliments frescos i de qualitat. També us podem oferir altres productes com fruita, cereals, farines, ous, pa, i altres productes ecològics i tant locals com podem.

Venem majoritàriament en venta directe al consumidor, puguen-vos oferir aixi millors preus, explicacions, propietats, anecdotes.. referents al producte i als cultius. També treballem a cooperatives o grups de consum responsable.

Us podem oferir venir-nos a veure al mercat, els Dimecres a Banyoles, i dissabte a Mieres. Dimecres a Banyoles, com els Banyolins son molt matiners a les 7h del mati ja tenim la parada totalment a punt per anar a comprar i a Mieres, muntem mes tard, ja que es un mercat petit i al poble la gent no es tant matinera els dissabtes…normalment estem muntats cap a 9,3h.

CISTELLA ECOLÒGICA A DOMICILI

Oferim dos tipus de cistelles a domicili: les personalitzades i les estàndard. Les personalitzades són aquelles en què el client escull les verdures, fruites i altres productes mentre que les estàndard són aquelles en què el client, pels motius que siguin, no vol estar pendent del mail i de què hi ha cada setmana. En aquest cas, ens deixa clares les seves preferències de verdures i fruites i li preparem una cistella general. Totes les comandes a domicili són d’un mínim de 20€ per cistella. Després es cobrarà el transport apart segons on s’hagin de portar. Dintre aquests 20€ mínim de comanda 13€ han de ser de verdures, de casa.

Demanem a tots els nostres clients que ens avisin quan marxen o tenen previst marxar de vacances. Això ens permet fer les previsions corresponents a l’hort. Per poder servir com cal i tenir sempre vida a l’hort, ens hem d’organitzar i una previsió sempre ajuda.

Cada setmana (divendres, dissabte) enviem per via e-mail,  el nostre llistat de verdura i fruita fresca de temporada i altres queviures a cada client. I ells ens el retornen amb la comanda detallada (kg, unitats…) L’últim dia per enviar la comanda és dilluns, a les 15h. Així nosaltres dimarts i dijous preparem les comandes tenint cura que els aliments arribin en les millors condicions, frescos i bons. Això en el cas de les cistelles personalitzades.El  dimecres repartim les comandes a domicili a Banyoles i rodalies. I divendres des de Olot fins a Sta Coloma passant per Anglès i tornant per Girona. En cas que per horaris el client no hi fos, sempre es pot establir un racó per deixar la cistella.

El pagament normalment es fa en efectiu.

Per la nostra part ens comprometem a portar setmanalment o quinzenalment les cistelles a domicili. Per part del client, demanem que hi hagi un compromís de respectar els terminis establerts per portar les cistelles, ja siguin setmanals o quinzenal.

ALIMENTS ECOLÒGICS COLLBAHI
Mas Collbahi s/n. 17830 Mieres
E-mail: collbahi@hotmail.es
Web: —
Telèfon: 646 05 07 68 / 626 30 62 70
Tornar a Comerç

Comments are closed.