Amics Serra de Finestres

Amics de la Serra de Finestres,  descobrim el nostre entorn per gaudir de la Vall de Mieres a la Garrotxa..

El divendres 2 de març de 2007 es va constituir a la població de Mieres l’Associació d’Amics de la Serra de Finestres i de l’entorn de Mieres.

L’entitat ha sorgit de les inquietuds d’un seguit de persones de Mieres interessades en la descoberta i preservació dels espais naturals del seu entorn.

La recuperació dels topònims, que han anat desapareixen de la parla habitual degut al progressiu abandonament  de les pagesies i la recuperació dels camins i senders de muntanya, força perduts per la poca utilització i per la recessió de les activitats bosquetanes, són altres de les finalitats que l’associació vol dur a terme.

El fil conductor de l’associació pretén ser la pràctica de l’excursionisme i la realització de conferències per difondre millor els valors culturals i naturals d’aquestes muntanyes.

També es va agafar el repte de treure una publicació anual per donar a conèixer la marxa de l’entitat. Ja a la tardor del mateix any veié la llum la revista Puigfarner, de periodicitat anual i que pren el nom d’un turó proper al poble, de la qual ja s’han publicat sis exemplars.

 

ENTITAT AMICS SERRA DE FINESTRES
c/. del Curreró, 5. 17830 Mieres, la Garrotxa
Web: www.amicsserrafinestres.wordpress.com
Telèfon: 600 62 36 56  –  617 54 02 69

 

Tornar a entitats

Comments are closed.