Del Bondio – Adventure Travel Event

Per les dunes del Sàhara, a la selva de Borneo, creuant els Pirineus per camins desconeguts o per qualsevol altre racó de món, l’aventura està en DESCOBRIR CONDUINT.

Christoph del Bondio és després de molts anys d’experiència, un expert i competent organitzador.

Des de Mieres organitzem rutes i cursets des d’un dia a una setmana amb moto d’enduro. Pots venir amb la teva moto o te’n lloguem una, amb l’equipament complert. Ens agrada gaudir de la muntanya i el paisatge a alhora del plaer de conduir sobre les dues rodes, amb la responsabilitat i el respecte que l’entorn es mereix.

Si ja tens experiència no et s pot perdre la Transpyrenaica: 7 dies recorrent el Pirineu, començant al mediterrani i acabant a l’Atlàntic. Seguim la ruta amb Roadbook i així ens permet poder gaudir del paisatge sense haver d’estar constantment pendent del GPS. Cases rurals o petits hotels de muntanya  triats amb cura i els fantàstics àpats que ens ofereix la cuina i les bodegues locals arrodoneixen el viatge. Un vehicle d’assistència ens segueix durant tot el recorregut portant l’equipatge i els recanvis i eines que es puguin necessitar a més d’un equip mèdic d’emergència. Un viatge que meravella a tothom que el fa.

I si et crida l’aventura, no dubtis a conèixer països d’arreu del món recorrent-los sobre una moto: El fiords de Noruega, les glaceres dels Andes, la sorra del Sàhara, els boscos del Alps, les sabanes de Sud-àfrica,… Una manera diferent de viatjar i de conèixer un país i la seva gent.

Una amplia flota de vehicles entre motos, furgonetes, 4×4, i camions preparats específicament per les rutes al desert, que ens ajuden a organitzar amb professionalitat cada viatge i ruta, cuidant sempre els detalls: des dels allotjaments i els àpats fins a tots els punts de la ruta que seguim i tota la logística.

ESTABLIMENT DEL BONDIO ADVENTURE TRAVEL EVENTS
Can Caló, 38. 17830 Mieres, la Garrotxa
E-mail: info@delbondio.de
Web: www.delbondio.de
Telèfon: 626 16 01 09  –  972 680 313
Tornar a serveis

Comments are closed.