Mas Monell

Mas del segle XVII acabat de restaurar per tal d”oferir el màxim de comoditat sense renunciar al caliu de l”ambient rústic. Entre el rierol i la muntanya, entre els volcans de La Garrotxa i l”Estany de Banyoles, s”hi troba el Mas Monell. La seva ubicació, a uns dos kilòmetres del poble per carretera asfaltada- li proporciona una de les seves principals característiques: la pau que s`hi respira.

 

El Mas Monell de Mieres disposa d”àmplies sales on poder gaudir de la companyia dels amics. On la mainada podrà jugar amb el material que proporcionem. I on també es poden organitzar cursos de tota mena (Ioga, percussió, cuina, etc…). La seva capacitat es pot ampliar amb l”apartament annex. A l”exterior del Mas Monell de Mieres podreu disfrutar d”una agradable terrassa amb porxo, on gaudireu d”unes parrillades fetes al més pur estil muntanyenc.

La piscina i el solarium no precissen comentaris….

Excepte a l”estiu, la masia Mas Monell de Mieres es lloga, els caps de setmana, completa (Casa i apartament) el que us dóna un total de 8 habitacions amb una capacitat màxima de 22/26 persones. La masia disposa de tot el necessari per fer-vos l”estada els més cómoda i agradable  possible: calefacció central, cuina totalment equipada, rentadora, televisió i DVD; equip de música, jocs de taula; biblioteca; xemeneia; barbacoa; ping-pong, piscina; porxo i zona de pícnic ombrejada, aparcament cobert, etc …

També teniu la possibilitat d’encarregar el servei d’àpats (consultar gastronomia a la nostra web).

ESTABLIMENT MAS MONELL  PG-000352

Mas Monell s/n Mieres, la Garrotxa
E-mail: masmonell@yahoo.es
Web: www.masmonell.com
Telèfon: 972 190 295  –  619 61 95 89

 

Tornar a allotjaments

Comments are closed.