Passejades a cavall Mas Falgas – Centre equitació a la Garrotxa

Mas Falgas es un centre d’equitació situat a la comarca de la Garrotxa, en concret a la localitat de Mieres, on no és fa la típica hípica que un tendeix a imaginar, és un centre on es pot muntar a cavall enmig de la naturalesa, però també és un centre d’ensenyament on podrà aprendre tots els passos necessaris per a convertir-lo en un bon genet, si vostè mai ha estat sobre un cavall, els nostres monitors l’explicaran que cal fer per aprendre les claus bàsiques que l’ajudaran a gaudir d’una passejada preciosa.

Els cavalls de  la Hípica de Mas Falgas a Mieres, viuen en llibertat gairebé total i poden jugar, córrer i fer tot el que els hi sigui necessari, això assegura que els cavalls siguin calmats i creguin les ordres del seu genet metres estigui passejant.

Si voleu venir a la Hípica de Mas Falgas de Mieres per fer una passejada a cavall, podreu descobrir molts espais bonics del nostre entorn de Mieres per muntar a cavall, podreu gaudir de les passejades a la tranquil·litat de les muntanyes de la Garrotxa i de la elegància del paisatge que hi ha en els seus voltants.

A la Hípica de Mas Falgas de Mieres també donem servei per els genets que  tenen experiència tenim diversos programes per a grups,  només heu de contactar amb nosaltres i organitzar un dia amb els cavalls, podeu venir directament el centre d’equitació o bé sempre que sigui possible i dins de la distància, podem portar els cavalls a domicili, com ara, cases de colònies o cases rurals perquè puguin gaudir sense tenir que desplaçar-se.

Els nostres cavalls estan molt acostumats a treballar amb nens d’edats diferents, i podem organitzar petites sortides en grup per a diversos nens tant a Mieres com a la Garrotxa.

Si elegeixen venir a Mas Falgas de Mieres podreu experimentar l’aventura de fer una passejada per la natura i la vellesa de la comarca de la Garrotxa.

PASSEJADES A CAVALL
Mas Falgas, 17830 Mieres
E-mail: masfalgas@hotmail.com
Web: www.masfalgas.es
Telèfon: 689 25 30 04  –  972 680 445
Tornar a serveis

Comments are closed.